Retourneren van een artikel

Als de producten niet aan uw verwachtingen voldoen, mag u ze binnen 14 dagen na het bestellen, mits ongebruikt en in originele verpakking, op eigen kosten retourneren.

In verband met hygiëne kunnen hoofddoeken niet worden geretourneerd. 

Sale items kunnen niet worden geretourneerd.

Wanneer een product defect / beschadigd blijkt wordt meestal een nieuw artikel geleverd, of indien dit niet mogelijk is, wordt het geld teruggestort.

Annuleert u de bestelling, nadat de bestelling aan u verzonden is, dan is amaanah.nl  genoodzaakt u de verzendkosten in rekening te brengen.

Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@amaanah.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag minus de transactieactiekosten van de gekozen betaalmethode binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Terugbetalen worden geschiedt op het zelfde rekening nummer als waar mee u betaald heeft voor u bestelling.

De kosten voor retour van u thuis naar ons adres zijn voor eigen rekening.

Pakketten die retour worden gezonden door PostNL vanwege afwezigheid of een onjuist adres, worden belast met 8 euro en 32 cent.

*Mocht u iets willen retourneren en komt uw bestelling daardoor onder de de gratis verzending (€50), dan worden de verzendkosten (€ 6,75 voor NL, € 9,99 voor Belgie, € 9,99 voor Duitsland )  alsnog in rekening gebracht en ingehouden op het retour artikel. 

Neem contact met ons op voor het adres waar u uw pakket naar kunt terugsturen.