Delivery Time:

Order handling time: 0 – 1 days, fulfilled: Monday – Friday

Transit Time: 1 – 2 days, dispatched: Monday – Friday

Order cut-off time: 12.00am

Alle orders die binnenkomen voor 12.00 uur worden dezelfde dag of de dag erna verwerkt en afgegeven bij de bezorgdienst.
De bezorgdienst (DPD Home) streeft erna het pakketje te leveren binnen 2 werkdagen voor Nederland en Belgie.

Uiteraard proberen we de bestelling zo snel mogelijk te verzenden. De bestellingen zullen op volgorde van binnenkomst verwerkt worden. Indien er een andere levertijd geld, zal dit vermeld worden in de omschrijving bij het product. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

All onze pakketten worden verstuurd met DPD. Uiterraard  streven ze om u pakket spoedig te bezorgen.
Let op: Zorg ervoor dat u uw echte naam vermeld bij uw bestelling voor het geval er om legitimatie bij de bezorging wordt gevraagd. Bestellingen die hierdoor worden teruggestuurd zullen we opnieuw kosten in rekening brengen voor het opnieuw verzenden.

Ook komt het weleens voor dat we een product niet op voorraad hebben. In de meeste gevallen zal het pakket alvast opgestuurd worden en zal de niet voorradige product nabezorgd worden.
Ook zal het voorkomen dat we het pakketje enkele dagen zullen laten vertragen om alles in een keer op te kunnen sturen.

Wilt u u het pakketje met spoed ontvangen? Dan kunt u dit bij commentaar vermelden. De voorradige artikelen zullen dan meteen opgestuurd worden.

Bestellingen die we in meerdere keren verzenden zullen geen gevolg hebben op de verzendkosten.

**U kunt uw bestelling ook afhalen in Den Bosch door een afspraak met ons te maken (dan worden er uiteraard geen bezorgkosten berekend).

Verzendkosten Nederland:

De verzendkosten voor Nederland bedragen: €6,75. Deze kosten zijn ongeacht de grootte van de verzending, zelfs bij grote pakketten. Gratis voor bestellingen vanaf €75,-.

Verzendkosten België:

De verzendkosten voor Belgie bedragen: €9,99. Deze kosten zijn ongeacht de grootte van de verzending, zelfs bij grote pakketten. Gratis voor bestellingen vanaf €70,-.

Verzendkosten Duitsland

De verzendkosten voor Duitsland bedragen: €9,99. Deze kosten zijn ongeacht de grootte van de verzending, zelfs bij grote pakketten.

Verzendkosten Denemarken:

De verzendkosten voor Denemarken bedragen: €12,60. Deze kosten zijn ongeacht de grootte van de verzending, zelfs bij grote pakketten.

Verzendkosten Estonia:

De verzendkosten voor Estonia bedragen: €17,99. Deze kosten zijn ongeacht de grootte van de verzending, zelfs bij grote pakketten.

Verzendkosten Finland, Ireland, Italy, Poland, Portugal, Sweden:

De verzendkosten voor Finland, Ireland, Italy, Poland, Portugal, Sweden bedragen: €19,99. Deze kosten zijn ongeacht de grootte van de verzending, zelfs bij grote pakketten.